Öronhåltagning

ÖRONHÅLTAGNING

Åldersgräns 10 år + Målsmanstillstånd upp till 18 år

Öronhåltagning 1 hål   249-

Öronhåltagning 2 hål   399-

I priset ingår örhängen för håltagning från Blomdahl och desinfektion för hemmabruk
Som legitimerade öron-håltagare vet vi hur viktigt det är, att den som utför hålen vet hur man gör, så att du som kund får ett så problemfritt hål som möjligt, vi vet också hur viktigt det är att du sköter om dina nya hål efteråt.

Hål skall rengöras varje dag med medföljande servetter. Handhygienen är A och O när du gör rent dina hå,l och man skall ej peta eller snurra på örhänget.

Man ska absolut INTE rengöra nytagna hål med alsolsprit, då det försämrar läkproccesen. Om du håller dina nytagna hål rena, torra och luftiga kommer dom att läka utan problem.

Vi tar ej hål på personer under 18 år utan målsmans godkännande.

Vi använder oss utav sterilicerade och nickelfria proudukter.
Att ett nytaget hål kliar är helt naturligt, det betyder att såret läker.
Om du däremot får en inflammation ber vi dig att ta ut örhänget, tvätta rent och kontakta en läkare.

Efter 6-8 veckor kan du byta ut örhänget, detta ska ske efter att du är nyduschad då du är som renast. Ett nytaget hål växer igen över en natt det första året. Så det är enormt viktigt att du alltid har någonting i hålet.

Om du har någon sjukdom ber vi dig att tala om det för oss innan hålet görs. Blodsjuka skall ha intyg utav läkare och diabetiker bör känna till att läkeprocessen tar längre tid än normalt.Det är viktigt att ni berättar detta för oss så att vi kan ge er den information ni behöver.

Ring eller kom gärna förbi om du har några frågor.